El Nàstic goleja el Poli Ejido en el retorn de Luis César al Nou Estadi (4-1)

El Nàstic ha golejat el Poli Ejido, en un partit que ha significat el retorn de Luis César al Nou Estadi. Els granes n'han tingut prou amb els primers 20 minuts de partit per sumar una fàcil victòria que els referma en la part alta de lca classificació. Maldonado, per partida doble, i Campano han encarrilat el triomf dels homes de Javi López. Amb 3-0 s'ha arribat al descans i només començar la segona meitat, Molina ha retallat distàncies. I ja en temps de descompte, Pinilla ha culminat la golejada establint el definitiu 4-1.

El Nàstic s'ha refet de forma brillant de la derrota a Eibar i ha escombrat, al Nou Estadi, al Poli Ejido. Un equip entrenat per l'exentrenador grana, Luis César. Els tarragonins han fet un primer quart d'hora de somni i en vist i no vist s'ha posat amb 3 gols a favor al marcador. El primer l'ha fet Maldonado. Poc després, jugada per banda d'Òscar Rubio, errada en el refús per part del Poli Ejido i Campano que no ha perdonat aconseguint el 2-0. El començament espectacular del Nàstic ha tornat a tenir com a protagonista Maldonado. El davanter ha trencat novament la defensa andalusa i ha enviat la pilota a la xarxa. Ha estat el 3-0. El Poli Ejido no ha sabut reaccionar i només ha creat perill en un rebot afortunat que converteix en ocasió de gol Toedtli.

El segon període ha tingut un començament oposat. Perquè ha estat el Poli Ejido el que ha marcat, a través de Molina, reduint diferències. Per sort pel Nàstic, el conjunt de Luis César no ha arribat més enllà i, de fet, han estat els catalans els que s'han acostat al quart gol amb una bona ocasió de Miku. Un gol que s'ha produït en el temps de descompte amb una gran acció d'Antoni Pinilla que arrencant des del mig del camp ha arribat a l'àrea del Poli Ejido i ha afusellat Bello Serans. El Nastic ja suma 10 punts i continua sent un dels candidats a l'ascens.