Segona Divisió

El Nàstic frega la zona de descens després d'empatar al camp de l'Albacete (0-0)

El Nàstic es complica la situació a la taula després d'empatar contra l'Albacete al Carlos Belmonte (0-0). Els tarragonins han anat a totes, especialment a la segona meitat, i han gaudit de clares ocasions a les botes de Calle i Jandro, a més de veure com l'àrbitre anul·lava un gol a Maldonado per fora de joc al minut 72. El Nàstic ha merescut els tres punts però segueix sense sumar victòries fora de casa (només una en tota la temporada). Amb aquest empat, els granes freguen la zona de descens.

Albacete i Nàstic han signat un empat a zero que no beneficia ningú, ja que el primer segueix en zona descens i el segon a la vora del mateix. A diferència d'altres partits, el conjunt de César Ferrando s'ha mostrat més sòlid en defensa, el que ha permès que l'equip grana jugués amb més tranquil·litat. A la primera meitat, els tarragonins han arribat un parell de vegades amb perill a la porteria contrària mitjançant Miku i Maldonado. Per la seva banda, l'Albacete ha intentat portar la pilota amb criteri, movent-la d'un costat a l'altre, propiciant entrades per les bandes, però acusant una vegada més la falta d'arribada.

A la represa, l'Albacete ha començat assetjant la porteria de Roberto però ràpidament el Nàstic s'ha refet i ha començat a crear perill. Ferrando ha decidit donar entrada a Calle, que ha estat rebut amb una gran bronca per part del públic, i només sortir ha posat a prova els reflexos del porter Jonathan, que ha salvat el gol amb els peus. Al minut 71, l'assistent d'Afonso Suárez ha anul·lat un gol al Nàstic per fora de joc de Maldonado. Després, el Nàstic ha gaudit d'una altra ocasió clara de Jandro, però la pilota, una vegada més, no ha volgut entrar.