El Nàstic es converteix en el primer equip que guanya al fortí d'Ipurua (0-2)

El Nàstic s'ha convertit en el primer equip que guanya al camp de l'Eibar aquesta temporada. L'equip grana ha demostrat que es troba en un gran moment de forma i s'ha imposat a Ipurua per 0-2. Després d'una primera part molt avorrida, Pinilla ha inaugurat el marcador transformant un llançament de penal en el minut 58. Els locals s'han quedat amb deu per l'expulsió de Moisés Hurtado en el minut 65 i el Nàstic ho ha aprofitat per sentenciar al contraatac amb un gol de David Cuéllar en temps afegit.

El Nàstic s'ha convertit en el primer equip que aconsegueix la victòria al camp de l'Eibar aquesta temporada. Els de Tarragona han estat superiors a l'equip que fins aquesta jornada encapçalava la classificació de la categoria de plata. La primera part ha estat molt avorrida i cap dels dos equips ha estat capaç de crear ocasions de perill. Les dues més clares les ha tingut el Nàstic amb Antoni Pinilla com a protagonista. Primer amb un cop de cap fluix a les mans d'Iraizoz i després amb un xut que el porter de l'Eibar ha pogut desviar. En el minut 12 de la segona part, l'àrbitre ha assenyalat penal a favor del Nàstic per una falta de Gaizka Garitano sobre Iván Ania. Precisament ha estat Pinilla l'encarregat de convertir la pena màxima en el 0-1. Tot i quedar-se amb deu per l'expulsió de Moisés Hurtado en el minut 65, l'equip basc s'ha abocat en busca de l'empat però les grans intervencions de Valencia ho han evitat. En un ràpid contraatac, David Cuéllar ha sentenciat el matx amb el 0-2 en temps afegit. Amb aquesta victòria, el Nàstic suma 24 punts i s'acosta a la part alta de la classificació després d'un desastrós inici de temporada.