El Nàstic encaixa la segona derrota consecutiva al camp de l'Osasuna (2-0)

El Nàstic ha encaixat la segona derrota consecutiva en la seva visita al Reyno de Navarra de Pamplona. El partit s'ha posat molt aviat en contra dels granes ja que Webó ha inaugurat el marcador quan només es portaven 40 segons de joc. Amb un equip ple de baixes, Luis César ha hagut d'introduir molts canvis i Makukula s'ha mostrat molt incisiu en atac, però l'àrbitre li ha anul·lat correctament el gol de l'empat per un clar fora de joc. Quan semblava que el partit acabaria amb la victòria per la mínima dels navarresos, en l'últim minut Bizarri ha comès una errada infantil i ha regalat el gol a Milosevic.

El partit al Reyno de Navarra no ha començat de cara per als interessos del Nàstic. Quan només es portaven 40 segons de joc, l'Osasuna s'ha avançat amb un golàs de Webó, que ha sorprès Bizarri amb un gran xut des de la frontal de l'àrea. Luis César, que tenia fins a cinc baixes per lesió, ha presentat un onze titular amb moltes novetats, la més destacada la de Makukula com a acompanyant de Portillo a la punta d'atac. El davanter congolès s'ha mostrat molt actiu durant els primers minuts i ha posat en molts problemes la defensa navarresa, però ha caigut en repetides ocasions en fora de joc. Fins i tot ha reclamat un penal en el minut 11 per una caiguda a l'interior de l'àrea però Ricardo no ha tocat el jugador grana en la seva sortida.

L'Osasuna ha estat a punt de fer el segon en el minut 15. Buades ha desviat la pilota i Cuéllar, a boca de gol, no ha arribat a fer la rematada quan es trobava completament sol. Des d'aquest moment fins al descans, el Nàstic ha buscat sense massa convicció el gol de l'empat però només ha creat una ocasió de perill amb un xut de Makukula molt desviat.

En la represa, l'Osasuna ha tingut dues clares ocasions per fer la sentència definitiva però primer Bizarri ha desviat el xut de Webó i després, Milosevic ha rematat de cap fregant el pal. El Nàstic tampoc ha renunciat a l'atac i en el minut 66, l'àrbitre ha anul·lat correctament un gol a Makukula per clar fora de joc del davanter grana. Deu minuts més tard, Ricardo ha estat providencial evitant el gol de l'empat de Makukula.

I quan semblava que el partit acabaria amb la victòria per la mínina dels locals, en l'últim minut Bizarri ha comès una errada de juvenil en l'intent de blocar una centrada sense perill i ha regalat el gol a Milosevic, que ha establert el 2-0 definitiu. L'Osasuna ha sumat la primera victòria de la temporada i té els mateixos punts que el Nàstic, que ha encadenat la segona derrota consecutiva.