Actualitat grana

El Nàstic de Tarragona debuta al Nou Estadi amb una victòria davant l'Ascoli (2-0)

El Nàstic de Tarragona ha debutat al Nou Estadi en aquesta pretemporada de Primera Divisió, amb una victòria davant l'Ascoli Calcio, de la Primera Divisió italiana, per 2-0. Només començar el partit, al minut 2, una de les noves incorporacions granes, Aníbal Matellán, ha fet pujar el primer gol en el marcador. A cinc minuts del descans, Antoni Pinilla s'ha apuntat la segona diana. En la segona part no hi ha hagut gols, però sí que s'ha de destacar el debut de Javier Portillo amb la samarreta del Nàstic, hores després de la seva presentació.

Les coses han començat molt bé per al Nàstic en el primer partit de la pretemporada 2006-2007 que juguen davant l'afició. Matellán, en el minut 2, ha aprofitat la passivitat de la defensa italiana per batre Gianluca Pagliuca. Precisament, poc després l'exporter de la Sampdoria en la final de Wembley ha demostrat que tot i els seus 39 anys encara està en plena forma desviant el xut de Juan Díaz. Però l'Ascoli s'ha estirat i Miquele Fini ha disposat de bones ocasions per establir l'igualada.

Abans d'arribar al descans, Antoni Pinilla, el golejador de la pretemporada grana, s'ha encarregat de marcar la segona diana dels tarragonins, després de retallar el porter en una jugada dins l'àrea fins a enviar la pilota al fons de la xarxa.

En la represa, no hi ha hagut gols, però sí que s'ha de destacar el debut de Javier Portillo amb la samarreta del Nàstic, poques hores després que el club el presentés com a nou reforç de la plantilla grana. Luis César Sampedro l'ha fet sortir en el minut 63 de la segona part. Els aficionats han rebut al golejador amb una pancarta de benvinguda, on s'hi podia llegir "Benvingut Portigol". Després, durant el partit, l'exjugador del Reial Madrid ha mostrat algunes de les seves virtuts.

Un incendi al Nou Estadi

Durant el partit s'ha declarat un incendi, just al costat del Nou Estadi on hi ha una zona boscosa, que ha provocat que el temps de descans durés més del compte. El foc ha anat creixent de mica en mica i ha provocat un cert ensurt, però els bombers, fins i tot amb l'ajuda d'un helicòpter, l'han extingit.