Segona Divisió

El Nàstic cedeix dos gols en els últims cinc minuts i regala la remuntada i el triomf al Tenerife (3-2)

El Nàstic ha deixat escapar la primera victòria de la temporada quan més a prop estava del triomf, i continua sense saber què és la victòria a l'Heliodoro Rodríguez López. Els grana guanyaven el Tenerife 1-2 a tres minuts per al final però incomprensiblement han permès que els canaris capgiressin el marcador amb dos doloroses dianes d'Ángel que han suposat el definitiu 3-2. Després d'aquest contratemps, el Nàstic haurà d'esperar la visita de l'Osca al Nou Estadi en la segona jornada de Lliga per intentar sumar els tres primers punts del campionat.

El Nàstic ha estat a punt d'enterrar una ratxa nefasta a l'Heliodoro Rodríguez López però, per culpa d'un final de partit per oblidar, continuarà una temporada més sense saber què significa guanyar el Tenerife a casa seva. Després d'una primera part dolentíssima els grana s'han refet al gol inicial de Nino al límit del descans amb dos gols. Els grana estaven a punt de cantar victòria però en uns últims cinc minuts horrorosos han regalat dos gols i els tres punts als canaris.

Abans, les coses s'havien complicat moltíssim quan Nino ha transformat l'1-0 en el descompte de la primera després d'un discutible penal que li ha costat l'expulsió a Ferrando per protestar. Un gol que no feia res més que confirmar el mal joc dels catalans i la superioritat de l'equip l'Oltra. A la represa, però, el Nàstic ha reaccionat i primer Moisés, de cap, i després Arpón, també de cap, han situat l'1-2 en el marcador.

Un resultat que semblava definitiu fins que a tres minuts per la finalització Ángel ha marcat el gol de l'empat i, un minut més tard, amb els grana encara fregant-se els ulls el mateix Ángel ha rematat de cap un còrner i ha sentenciat l'enfrontament amb el 3-2.