Futbol

El Nàstic buscarà sortir de la mala ratxa al difícil camp de la Ponferradina

El Nàstic va aconseguir bons resultats en les tres primeres jornades de lliga, però ara no passa per un bon moment. Al camp de la Ponferradina, un autèntic fortí fins ara, intentarà trencar la mala ratxa.

Actualitzat

El Nàstic de Tarragona intentarà aquest dissabte tornar al camí del triomf després d'haver sumat un punt en els seus dos últims compromisos de Lliga i només un triomf en els últims quatre. El seu rival, però, no sembla el més indicat per aconseguir-ho.

La Ponferradina ha sumat 9 punts, tots en els 3 partits que ha jugat com a local a "El Toralín". I aquest és l'estadi que han de visitar els tarragonins aquest dissabte a les 18:00. L'equip del Bierzo, a més, encara no ha encaixat cap gol a casa seva. Els sis gols també els ha aconseguit com a local. I 5, a càrrec del perillós davanter Yuri de Souza.

Els homes de Vicente Moreno, sòlids en defensa en el que portem de temporada, hauran de millorar la seva eficàcia ofensiva si volen tornar del desplaçament amb un bon resultat. El davanter Àlex López apunta a titular, després que s'anunciés un pla específic de treball perquè Emanà recuperi la seva millor forma física. Gerard Valentín serà l'única baixa dels grana.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut