Fotograma de l'anunci promocional del Sónar 2017
Fotograma de l'anunci promocional del Sónar 2017
Barcelona

El músic veneçolà Arca estrenarà al Sónar 2017 el seu nou treball

Artistes com Anderson .Paak o Carl Craig s'afegeixen al programa del festival de música tecno de Barcelona, que tindrà 130 actuacions i se celebrarà el 15, 16 i 17 de juny

redaccióActualitzat

El festival Sónar ha anunciat el gruix de la programació de l'edició d'aquest 2017, que se celebrarà els dies 15, 16 i 17 de juny. Aquest dimarts s'han sabut algunes de les estrelles que s'incorporen al festival aquest any, i les pròximes setmanes s'anirà completant el programa, que arribarà a 130 actuacions repartides en 8 escenaris.

Als noms que es van saber fa un parell de mesos, com Justice, Nicolas Jaar o De La Soul, s'hi han afegit plats forts com el músic d'origen veneçolà Alejandro Ghersi, conegut com a Arca, que presentarà en primícia mundial el seu nou treball, acompanyat de les creacions visuals de l'artista Jesse Kanda.

 

Però un dels noms estrella serà, sens dubte, el cantant i raper de Califòrnia Anderson .Paak, que interpretarà amb la seva banda, The Free Nationals, el disc "Malibú", nominat a dos Grammys. També hi haurà la "première" europea del nou projecte del productor de música techno de Detroit Carl Craig.

Anar al contingut