Londres

El multimilionari Boris Berezovski avisa que vol organitzar un cop d'estat contra Putin

El multimilionari rus exiliat al Regne Unit Boris Berezovski ha despertat les ires del Kremlin amb una crida a derrocar el seu president, Vladímir Putin. Rússia ha instat el govern britànic a extradir urgentment el magnat, a qui amenaça d'obrir una investigació criminal per aquestes declaracions, publicades avui al diari "The Guardian". Segons Berezovski, és impossible canviar l'actual règim establert a Moscou per mitjans democràtics, i per això està finançant una conspiració contra Putin.

Actualitzat
Berezovski ha apujat el to del seu llarg i personal enfrontament amb el Kremlin amb l'anunci que vol finançar una revolució per fer fora Putin del poder. Segons el multimilionari rus, és impossible canviar l'actual règim establert a Moscou per mitjans democràtics. És per això que reconeix a "The Guardian" que està finançant persones pròximes al president rus que conspirarien per fer un cop d'estat.

Boris Berezovski, amb una fortuna de més de 600 milions d'euros, tindria la capacitat de finançar un complot d'aquest abast, a més de molts contactes i un passat d'enorme influència política a Rússia. Moscou ha demanat repetidament sense èxit l'extradició del magnat, que està pendent de judici al seu país per presumptes delictes econòmics.
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut