Imatges del lloc on va acabar la persecució dels lladres
Imatges del lloc on va acabar la persecució dels lladres

El mosso que va matar el lladre de Lleida hauria disparat en defensa pròpia

Un dels lladres va encanonar amb una arma un dels agents, que disparava a l'aire, i el seu company va disparar

RedaccióActualitzat

El tret que va acabar amb la vida d'un lladre a Lleida aquest diumenge al vespre no va ser fortuït ni una bala perduda a causa dels trets intimidatoris, tal com s'apuntava inicialment. Va ser un tret dirigit al fugitiu efectuat per un agent dels Mossos d'Esquadra en defensa pròpia.

Dos agents perseguien els dos presumptes atracadors que fugien a peu mentre un d'ells disparava trets intimidatoris a l'aire perquè s'aturessin. Durant la persecució, la furgoneta dels presumptes lladres, que constava com a sostreta a Reus el mes d'abril, va estar a punt d'atropellar una noia. Un dels lladres, però, es va girar i va encanonar amb una arma aquest agent, que disparava a l'aire, tot i que encara no s'ha confirmat si la pistola de la víctima era real o fictícia.

Davant aquesta amenaça, l'altre agent va disparar cap a ell diversos trets. Almenys un d'ells va impactar-li en una zona vital i va morir a l'acte. Fonts pròximes al cos policial han assegurat que es va actuar d'una manera "proporcionada" a la situació.

L'Àrea d'Investigació Criminal de la Regió Policial Ponent ha obert una investigació per aclarir les circumstàncies de l'incident.

 

Anar al contingut