Londres

El món de l'espectacle plora la mort del rei del pop

Estrelles de la música i altres artistes del món de l'espectacle han mostrat la seva tristesa i han tingut frases de record per a Michael Jackson, mort als 50 anys. La desaparició del rei del pop ha commocionat l'escena artística nord-americana, i també la del Regne Unit, on el rei del pop havia de fer una sèrie de concerts ben aviat per als quals ja havia venut un milió d'entrades.

Actualitzat
Steven Spielberg, director i productor de cinema, ha afirmat: "No hi haurà cap altre Michael Jackson, com no hi haurà cap altre Fred Astaire o Elvis Presley. El seu talent, la seva capacitat de sorprendre i el seu misteri l'han convertit en llegenda".

Madonna, cantant, que actualment resideix a Londres, ha declarat: "No puc parar de plorar per aquesta notícia. Sempre he admirat Michael Jackson. El món ha perdut un dels grans i la seva música perdurarà per sempre".

Pel que fa a Elizabeth Taylor, íntima amiga del cantant, només ha pogut dir: "Estic desolada".

Arnold Schwarzenegger, governador de Califòrnia, actor: "El món ha perdut una de les seves figures més influents i icòniques."

Quincy Jones, músic i productor: "Avui he perdut el meu germà petit, i amb ell s'ha mort una part de la meva ànima."

Liza Minelli, actriu i cantant, ha declarat: "Era un home amable, autèntic i meravellós. L'estimava molt i el trobaré a faltar cada dia de la meva vida."

Cher, actriu i cantant: "Quan el vaig conèixer era un adorable adolescent amb el do extraordiari d'arribar a la gent."

Miley Cyrus, actriu i cantant, coneguda per Hanna Montana: "Michael Jackson era la meva inspiració."

Donna Summer, cantant: "El trobaré a faltar. El món el trobarà a faltar."

L'actriu i vella amiga seva Brooke Shields ha dit que el seu cor estava "trist" per la pèrdua d'aquest "extraordinari amic, artista i donant".
ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut