Barcelona

El Mobile World Congress situa Barcelona a "l'epicentre del món"

Ho ha afirmat el vicepresident del certamen, Agustí Cordón, a "El matí de Catalunya Ràdio", el dia que arrenca un MWC que presenta les grans novetats de la telefonia mòbil

RedaccióActualitzat

La desena edició del Mobile World Congress tornarà a batre rècords. Uns 2.000 expositors esperen rebre cada dia fins dijous la visita de 90.000 professionals del sector de la telefonia mòbil. Tot plegat tindrà un impacte econòmic per a Barcelona i l'àrea metropolitana d'uns 440 milions d'euros. Un esdeveniment únic, com ha destacat a "El matí de Catalunya Ràdio" Agustí Cordón, vicepresident del certamen: "És un esdeveniment que posa en el mapa de les telecomunicacions mòbils de tot el món la nostra ciutat, el nostre ecosistema, els nostres emprenedors. I és, a més, un lloc on no només hi ha reunions tancades sinó que també es presentaran moltes coses que segurament algunes d'elles canviaran com els usuaris de la telefonia mòbil veiem el nostre dia a dia. Som l'epicentre del món."

Agustí Cordón destaca també que és una de les edicions més obertes al públic, tot i els elevats preus pel caràcter tecnològic del Congrés: "Tenim aquí estudiants, tenim professors que vénen dijous per veure com les tecnologies mòbils poden obrir les portes. Més de 500 educadors. Tenim professionals de la salut, més de 200, que vindran el mateix dijous per viure una experiència similar en el sector de la salut. Per tant, més enllà del que pot sembla des de fora en el sentit que és una cosa una mica elitista, la veritat és que el Mobile World Congress de Barcelona és molt obert a tothom."

Aquest dilluns, el protagonisme és per a empreses com Microsoft i Telefònica, i per a noms propis com el de Mark Zuckerberg, fundador de Facebook.

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut