Barcelona

El Mobile World Congress es queda a Barcelona el 2018

GSMA, l'entitat que organitza el Congrés Mundial de Mòbils, assegura que està monitoritzant la situació a Espanya i Catalunya i avaluant-ne qualsevol impacte potencial a l'MWC

RedaccióActualitzat

GSMA, l'entitat que organitza el Congrés Mundial de Mòbils, ha assegurat aquest divendres que està "monitoritzant la situació a Espanya i a Catalunya i avaluant qualsevol impacte potencial per a la Mobile World Capital i el Mobile World Congress", encara que confirma que l'edició del 2018 es queda a Barcelona.

En un concís comunicat, l'associació que agrupa els operadors de telefonia es pronuncia així sobre la situació política a Catalunya. El juliol del 2015, la GSMA va anunciar la renovació de Barcelona com a seu del Congrés Mundial de Mòbils almenys fins a l'any 2023:

"La GSMA té un acord amb els socis de la ciutat de Barcelona que fan de Barcelona la Mobile World Capital i la seu del Mobile World Congress fins a l'any 2023."

L'organització del MWC recorda que l'edició de 2018 es farà entre el 26 de febrer i l'1 de març. Precisament el màxim responsable de l'organització, John Hoffman, ha visitat Barcelona aquest cap de setmana.

L'últim MWC

L'any passat, el Mobile World Congress va registrar un nou rècord de visitants, amb 108.000 professionals, i s'estima que el seu impacte econòmic es va situar al voltant dels 465 milions d'euros.

Es tracta d'un esdeveniment que l'any passat va generar 13.200 llocs de treball temporals i que dinamitza l'economia de Barcelona i la seva àrea metropolitana durant els dies en què es fa.

L'organització de la GSMA sempre està atenta a qualsevol tipus de conflicte que incideixi en aquest esdeveniment, i, en els últims anys, les vagues en el servei de metro han provocat el malestar de l'organització del congrés.

Anar al contingut