Castella i Lleó

El Ministeri de Sanitat afirma que podrien aparèixer més persones afectades pel mal de les "vaques boges"

El ministre de Sanitat i Consum en funcions, Bernat Soria, creu que podrien aparèixer més casos de persones amb el mal de les "vaques boges" a Espanya, tot i que "no n'hi hauran gaires més". Soria, que per primera vegada s'ha referit a la mort recent de dues persones afectades per la malaltia a Castella i Lleó, ha assegurat que actualment "no hi ha cap problema d'alimentació ni de salut pública" i ha volgut deixar clar que aquestes dues morts tenen relació amb la crisi de fa vuit anys.

Actualitzat

Soria, que s'ha referit a aquest cas a l'entrada del Congrés dels Diputats abans del debat d'investidura del president espanyol, ha afirmat que "si es compara la incidència de l'estat espanyol respecte d'altres països és d'esperar que n'apareguin més casos", però està convençut que no en seran gaires més.

El titular de Sanitat i Consum en funcions ha afirmat que actualment no hi ha cap tipus de problema de salut pública, que els "sistemes d'alerta funcionen" i ha apel·lat a "continuar treballant com ho estem fent".

Anar al contingut