Web del Ministeri de l'Interior per denunciar el jihadisme
Web del Ministeri de l'Interior per denunciar el jihadisme
Madrid

El ministeri de l'Interior ja investiga 29 denúncies anònimes via web per sospites de jihadisme

El Ministeri de l'Interior diu que ha rebut en 24 hores "nombroses" denúncies a la web "Stop radicalismes"

Actualitzat

Aquest divendres el Ministeri de l'Interior posava en marxa un sistema via web per denunciar sospites de jihadisme. En només 24 hores, el portal ha rebut nombrosos avisos i ja n'investiga 29 que podrien tenir algun fonament.

El Ministeri de l'Interior diu que ha rebut en 24 hores "nombroses" denúncies a la web "Stop radicalismes". Es tracta d'una nova iniciativa  per lluitar contra el terrorisme internacional que s'emmarca en el Pla Estratègic Nacional de Lluita contra la Radicalització Violenta.

El funcionament de la web és molt senzil. Només cal entrar-hi i deixar-hi les dades de forma anònima. El denunciant fins i tot pot decidir si vol que el contactin per explicar els fets.

 

El ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz, ha explicat que la bústia anònima ha rebut "multitud de comunicacions", cosa que demostra "fins a quin punt la societat està responent i és conscient de la necessitat de col·laborar i confiar" en les forces i cossos de seguretat de l'Estat. 

Fernández Díaz diu que, a banda de les 29 que ja estan en mans de la policia, hi ha "moltes altres" denúncies que "s'estan valorant".

Anar al contingut