El jove afectat durant l'acte celebrat a Cadaqués per donar-li suport. (Foto: ACN)
El jove afectat durant l'acte celebrat a Cadaqués per donar-li suport. (Foto: ACN)
Cadaqués

El Ministeri de l'Interior creu correcta la intervenció de la policia amb el jove agredit per la Policia Nacional a Mestalla

El cap de la Policia Nacional, Ignacio Cosidó, avala l'actuació dels agents amb el jove agredit durant la final de Copa del Rei

RedaccióActualitzat

El ministeri de l'Interior creu correcta la intervenció de la policia contra un jove de Cadaqués durant la final de la copa del rei a València, la setmana passada. El jove va denunciar que la policia l'havia agredit i colpejat per portar una estelada.

El cap de la Policia Nacional, Ignacio Cosidó, argumenta: "Per la informació de què disposo, l'actuació de la Policia Nacional va ser correcta". La tesi del director general de la policia és que el jove culer de 26 anys es va negar a identificar-se i va presentar resistència de forma "bastant activa".

El màxim responsable policial manté que els agents van detectar un grup que havia llençat objectes al camp i que la policia va actuar a la mitja part. Mentrestant, els advocats del jove preparen la denúncia contra  la policia per agressió.

Anar al contingut