La subdelegada del govern de l'Estat a Lleida, Inma Manso, durant la reunió mantinguda el 20 d'abril del 2017 amb els alcaldes de Sant Ram…
La subdelegada del govern de l'Estat a Lleida, Inma Manso, durant la reunió mantinguda el 20 d'abril del 2017 amb els alcaldes de Sant Ramon, Aleix Bochaca, i de Sant Guim de Freixenet, Francesc Lluch. (Horitzontal)

El Ministeri d'Agricultura aprova els projectes de millora de camins rurals de Sant Guim de Freixenet i Sant Ramon

ACN Lleida.-El Ministeri d'Agricultura Alimentació i Medi Ambient ha aprovat els projectes de millora de camins rurals dels municipis de Sant Guim de Freixenet i Sant Ramon, a la Segarra, segons ha comunicat la subdelegada del govern de l'Estat a Lleida, Inma Manso, durant la reunió mantinguda aquest dijous amb els alcaldes d'ambdues localitats, Francesc Lluch i Aleix Bochaca, respectivament. Manso ha defensat que després de resoldre tota la tramitació referida als projectes, "l'important és que estan aprovats i confiem que la seva execució es pugui dur a terme tan bon punt hi hagi disponibilitat pressupostària". El projecte de millora i asfaltat dels camins rurals del municipi de Sant Ramon afecta a 6,75 quilòmetres de camins i té un pressupost d'execució d'uns 200.000 euros, mentre el projecte de Sant Guim de Freixenet abasta 1,6 quilòmetres de camins rurals i està pressupostat en uns 223.000 euros.

El Ministeri d'Agricultura ja va declarar al maig del 2015 els dos projectes d'Interès General, requisit imprescindible per accedir a aquestes línies d'ajut i que permet que l'Estat assumeixi de manera temporal la competència sobre la via per tal de projectar i executar la millora programada. Al novembre del 2015, tècnics de la direcció general de Desenvolupament Rural del Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient van visitar tots dos municipis per ultimar els respectius projectes.

Anar al contingut