Barcelona

El millor de la setmana dels usuaris!

Actualitzat
Aquesta setmana torna a estar marcada pels forts aiguats que han assolat Catalunya de nord a sud. Sembla que la calor ens vol donar un petit descans fins al diumenge. Aquest fet ha impedit que els catalans gaudíssim de les Llàgrimes de Sant Llorenç com en anys anteriors.

D'altra banda, qui no ha sofert cap contratemps són els nostres "Catalans pel món" que aquest cop ens han portat les primeres impressions de Santo Domingo, ens han demostrat que és possible passar calor a Rovaniemi (Finlàndia), ens han explicat com és viure permanentment allotjat a albergs i hostels mentre es dóna la volta al món, ens han acostat una mica més la llengua que es parla a Malta i finalment ens han fet cinc cèntims de les competicions esportives estiuenques que es practiquen a Seattle.

El nostre repàs del la blogosfera catalana, "Cada dia un blog en català" continua al mes d'agost; aquesta setmana hem destacat "Curts i Llargs", el "Blog del Món de la Sardana", d'Albert Solé, "albertforns.cat," d'Albert Forns i "Coses que em passen", de Nadeia Balsalobre.

Les informacions més vistes de la setmana han estat:

Tempesta a Vidreres (167 visites), Castellnou de Seana (468 visites), Què estan fent amb l'espigó del Bogatell? (198 visites)


Seguim al Facebook, on aquesta setmana hem arribat als 1.000 seguidors! Ens encanten els vostres missatges. Recomaneu El meu 3cat24 als vostres amics. Ah, i també som al Twitter!

Si voleu formar part del nostre equip de ciutadans reporters, només us heu de registrar. És molt fàcil! Ajudeu-nos a construir El meu 3cat24, el vostre espai de participació!



Anar al contingut