Barcelona

El millor de la setmana dels usuaris!

A El meu 3cat24 volem agrair la participació de tots els usuaris que cada dia ens ajuden a fer la nostra feina. Per això, cada setmana subratllem el que més destaca del que ens ha arribat. Què espereu? Animeu-vos-hi i col·laboreu amb El meu 3cat24. Cada dia en som més!

Actualitzat
Aquesta setmana...
 
Aquesta setmana hem començat a rebre les noticies dels joves periodistes del Kiosk Jove, hem vist campionats de tenis taula de l'IES Manuel Sales i Ferré, la presentació dels treballs dels joves de la Institució Montserrat i hem rebut un butlletí de notícies de l'IES Manuel de Montsuar.

Tot i la boira a principis de setmana, que vàrem poder veure des d'un vaixell, el cel clar ha permès veure la lluna plena sobre la ciutat i sobre el llac de Banyoles, i postes de sol espectaculars, cels rogents i un sol enlluernador. També hem tingut pluges, passejos pel bosc i per camps florits. Amb la primavera arriben les orenetes, i els rossinyols, però els ocells no són benvinguts arreu, i hem après què es fa per espantar-los als aeroports.

La feina al camp i a la ciutat. Els pagesos del delta de l'Ebre han començat les inundacions dels seus camps i les obres a Barcelona continuen, i en veiem un exemple en la remodelació del mercat del Born. I com a fil musical de tot això, hem rebut dos programes més de TrilogyRock.

Amb els catalans pel món, hem vist el contrast amb el debat tan actual sobre l'ús del vel a Egipte, hem conegut un jove emprenedor que s'ha obert camí a Tòquio, i hem anat d'excursió als Andes, hem tingut mal d'alçada i a l'altra banda del món, a Austràlia, hem vist senyals de trànsit atípiques per als països europeus.

Els blogs d'aquesta setmana han estat sobre música, raconets secrets i encantadors on passar una bona estona i de fotografia.

Recordeu que seguim en contacte amb vosaltres amb el Facebook i el Twitter. Si voleu formar part del nostre equip de ciutadans reporters, només us heu de registrar, és molt fàcil! Ajudeu-nos a construir El meu 3cat24, el vostre espai de participació!
Anar al contingut