Barcelona

El millor de la setmana dels usuaris

Des d'ElMeu3cat24 volem agrair la participació de tots els usuaris que cada dia ens ajuden a fer la nostra feina. Per això, cada setmana subratllem el que més destaca del que ens ha arribat. Què espereu? Animeu-vos i col·laboreu amb ElMeu3cat24. Cada dia en som més!

Actualitzat
Aquesta setmana...

Un dels vídeos més vistos han estat les imatges que ha enviat monxito d'un aparatós accident entre un camió de tomàquets i un cotxe, i que afortunadament va tenir un final feliç.

Hem començat un especial sobre el terratrèmol de Xile amb lectors que el van viure a la seva pell i ens estan enviant relats, videos i imatges del dia a dia al seu entorn amb històries personals. En Brian Ramírez, un jove xilè que viu a Santiago, ens explicava les seves experiències el dia del terratrèmol i com el seu entorn s'està recuperant els dies següents. La Cora Muntané des de Xile ha recorregut diversos barris de Santiago i ha entrevistat testimonis directes dels fets explicant-nos el que van viure.

I més efectes dels terratrèmols: aquest cop hem pogut llegir el testimoni del metge català Pere Llorca, que acaba de tornar d'Haití.

Aquesta setmana, amb els catalans al món, hem tornat a Basilea i a Holanda gelada i amb la Josefa hem vist la tecnologia que van fer servir per retransmetre la marató de Tòquio per internet. També hem tingut debats sobre els mitjans de transport i el sistema ferroviari a París, Taipei i Dinamarca

I seguim amb l'especial habitual de barraques, on hem rebut diverses fotos i relats del camp de la Bota.

Les onades també han estat les protagonistes del temps, malauradament per un accident d'un creuer a la costa de Begur, però les fotos dels nostres lectors han deixat imatges espectaculars de la costa catalana. Vèiem grans onades a l'Escala, al passeig de Sant Antoni de Calonge i Blanes.

El cel clar la nit del diumenge 28 de febrer mostrava una lluna plena espectacular que molts seguidors d'ElMeu3cat24 van fotografiar amb els seus telescopis.

Tu també vols formar part del nostre equip de ciutadans reporters? Tan sols t'has de registrar, és molt fàcil!

Ajuda'ns a construir ElMeu3cat24, el teu espai de participació!
Anar al contingut