Barcelona

El millor de la setmana dels usuaris!

A ElMeu3cat24 volem agrair la participació de tots els usuaris que cada dia ens ajuden a fer la nostra feina. Per això, cada setmana subratllem allò més destacat del que ens ha arribat. Què espereu? Animeu-vos i col·laboreu amb ElMeu3cat24. Cada dia en som més!

Actualitzat

Aquesta setmana...


Arribem al final de la setmana i cal fer un repàs a tot allò que ens ha arribat al web durant els darrers dies. Els sol i els seus colors han estat els principals protagonistes de les vostres fotos: postes i albes d'un vermell abrasador.

Deixant els paisatges de somni i tocant una mica de peus a terra, també ens heu ajudat a apropar-nos a l'actualitat. El matí del divendres ens portava la notícia d'un autocar de dues plantes incendiat a la C-58 que tallava els dos carrils de circulació. Doncs bé, gràcies a un dels nostres usuaris, en Renat Martín, que ha gravat aquest accident amb el seu mòbil, hem pogut veure la magnitud de l'incident. Ja són molts els ciutadans-reporters que ens ajuden a conèixer l'actualitat catalana!

Però tornem un altre cop al món dels somnis perquè donjuankar ens ha enviat des de l'Hopitalet un vídeo on es veu clarament com el sistema de rec d'un camp de futbol va ser capaç de crear un arc de Sant Martí doble, cosa que va engrescar força tant la canalla com els més grandets.

I dels dolços somnis de l'Hopitalet hem de passar a parlar del malson que viuen a Olot, on el trànsit, segons Josep Rua Borràs, s'ha convertit en un caos tant a la ciutat com a tota la comarca a causa de la manca de la variant del Túnel de Bracons en aquest municipi.

I per acabar aquest resum setmanal, no volem deixar-vos amb aquest mal gust de boca, ben al contrari! Us informem que aquest cap de setmana, a Gelida, se celebra la Festa de Santa Llúcia, i rini ens informa que s'hi repartirà una boníssima escudella! Si és com la que surt a la fotografia que ens has enviat de segur que no hi faltarem. Quina pinta!

Continueu enviant-nos tot allò que us cridi l'atenció o us interessi. Aquest és el vostre espai!

Tu també vols fer-nos arribar coses? Tan sols t'has de registrar, és molt fàcil!


Vols veure el millor d'altres setmanes?
Aquí pots veure el més destacat de la setmana del 19 d'octubre, del 26 d'octubre, del 2 de novembre, del 9 de novembre, del 15 de novembre, del 23 de novembre i del 30 de novembre del 2009.
Anar al contingut