El Milan veu allunyar-se la zona Champions en caure sorprenentment contra l'Atalanta per 2-1

Amb tres partits pendents, el Milan tenia ahir la primera oportunitat per començar l'escalada a la classificació del Calcio però va tornar a ensopegar. Els "rossoneri" van perdre contra l'Atalanta per 2-1 malgrat comptar amb Kaká i el jove Pato en l'onze titular. Els d'Ancelotti van avançar-se en el marcador però els de Bèrgam van reaccionar fins aconseguir capgirar el marcador a la segona part i sumar tres puns que els aniran molt bé per les seves aspiracions europees.

El Milan veu allunyar-se la zona de Champions després de caure ahir a Bèrgam davant l'Atalanta per 2-1 en un partit que va tenir relativament controlat i en el qual va arribar a avançar-se en el marcador. Una centrada de Gattuso al quart d'hora de la primera part va ser desviat per l'ex del Mallorca, Doni, i va suposar l'1-0.

Minuts després, Pato, que ahir va ser titular, podria haver sentenciat però va enviar la pilota fora. El Milan no concretava el seu domini i al límit del descans l'Atalanta va aconseguir l'empat per mitjà de Langella. A la represa, Ancelotti va apostar per Ronaldo, substituïnt Pato i evitant la tripleta brasilera amb Kaká. Ahir però no era el dia ni dels cracs brasilers ni de Seedorf, i els "rossonoeri" no rutllaven.

Això ho va aprofitar l'Atalanta per, en el 68, marcar el 2-1 amb gol de Tissone. Ronaldo va tenir el gol a les seves botes però va errar tots els intents i el Milan ja no va poder acostar-se a l'empat. Amb la derrota, els llombards encara tenen dos partits pendents però continuen a 10 punts de la zona Champions.