El Milan guanya el PSV en el partit d'anada de les semifinals de la Lliga de Campions

El Milan i el PSV han jugat el partit d'anada de les semifinals de la Lliga de Campions. L'equip italià ha fet bo el rol de favorit i ha superat els holandesos per 2-0. Andrei Xevtxenko en el minut 42 ha marcat el primer gol i Tomasson, quan millor jugava el PSV, ha deixat pràcticament sentenciada l'eliminatòria amb el segon i definitiu. Un resultat que no reflecteix el que s'ha vist sobre el terreny de joc, ja que l'equip d'Eindhoven ha disposat de clares ocasions per marcar. El Chelsea i el Liverpool jugaran la segona semifinal.

El Milan ha fet un pas de gegant per classificar-se per jugar la final de la Lliga de Campions. Els italians han dominat el primer quart d'hora de partit, en què ja han disposat de clares opcions per superar el porter del PSV Gomes. Els holandesos, a mesura que han anat passant els minuts, han començat a guanyar-se el mig del camp i han arribat amb perill a la porteria de Dida, que en algunes ocasions ha estat insegur. Ha estat l'equip italià qui s'ha avançat en el marcador. I no podia ser un altre, Andrei Xevtxenko, en el minut 42 de partit ha aconseguit superar Gomes. Amb aquest resultat s'ha arribat al descans. A la segona part l'equip que entrena Guus Hiddink ha intentat igualar l'eliminatòria i el públic del Giuseppe Meazza ha partit de valent, però els xuts dels holandesos no han aconseguit superar Dida. Quan semblava que el PSV només hauria de remuntar un gol en el partit de tornada que es jugarà la setmana que ve al Phillips Staduim d'Eindhoven el Milan ha marcat el segon. Ha estat després d'un xut de Kaka que ha arribat als peus de Tomasson i aquest ha superat Gomes. Aquest dimecres es disputarà l'altra semifinal entre el Chelsea i el Liverpool.