Una senyal del metro de Londres al carrer
Una senyal del metro de Londres al carrer
Londres

El metro de Londres canvia la salutació "Senyores i senyors" per una de gènere neutre

"Hola a tothom" és l'inici de tots els avisos ara

Actualitzat

És un clàssic britànic, però ja no se sentirà més per megafonia al metro de Londres. El "Ladies and gentleman" inicial de salutació abans dels avisos passarà a ser "Hola a tothom". L'objectiu: Ser menys excloent. 

Transport per a Londres (TFL), l'empresa pública que gestiona el metro londinenc, canviarà el "senyores i senyores" per una introducció sense referències de gènere. 

"Volem que tothom se senti benvingut a la nostra xarxa de transport", ha declarat en un comunicat el director d'estratègia del consumidor de TFL, Mark Evers."

El gestor de la infraestructura admet que hi pot haver errors per part dels empleats els primers dies, però que s'insistirà en el canvi perquè la finalitat és aconseguir que tothom s'hi senti acollit tenint en compte les diversitats de gènere que hi ha a Londres 

La mesura compta amb el suport de l'alcalde de Londres, Sadiq Khan i ha estat aplaudida per Stonewall, un grup britànic de defensa de la comunitat LGBT. 

"El llenguatge és extremadament important per a la comunitat de gais, lesbianes, bisexuals i transexuals, i la manera en què s'usa pot servir perquè tothom se senti inclòs", ha manifestat aquest grup.  

Anar al contingut