"EL MÈTODE GRÖNHOLM" arriba a la televisió

"El Mètode Grönholm", l'obra dirigida per Enric Folch a partir d'un guió de Jordi Galceran basat en la seva obra teatral fa el salt a la televisió.

El rodatge s'ha fet en dues setmanes a l'edifici Imagina i a la seu del Consorci de la Zona Franca, localitzacions que reflecteixen l'elevat estatus de la companyia, situada al pis superior d'un gratacel modern. El rodatge es va acabar el 30 d'octubre
Anteriorment, "El Mètode Grönholm" havia estat adaptada al cinema per Marcelo Pyñeiro, però "l'adaptació cinematogràfica va mantenir únicament l'anècdota com a punt de partida. L'obra teatral més universal del teatre català s' ha estrenat a més de 60 països, amb gairebé 2.500.000 espectadors, i fa pocs dies s'acaba d'estrenar a Los Angeles, on "la rebuda de la crítica ha estat fantàstica", explica Jordi Galceran. I l'any que ve probablement es podrà veure a Broadway, "on l'única autora estrangera que hi ha estrenat una obra contemporània és Yasmina Reza". I explica com a curiositat que a Alemanya "se n'han fet 140 muntatges diferents" i que "a l'Argentina va durar tres anys en cartell".
És una producció de TVC i Versátil Cinema, amb la col·laboració de Mediapro.

Sinopsi:
"El Mètode Grönholm" ha estat catalogada com una obra divertida i estimulant radiografia de les tensions i els conflictes del món laboral, un retrat àcid i punyent de les lluites de poder, de la competitivitat ferotge, del salvi's qui pugui que impera en la nostra societat contemporània". El film gira entorn a quatre aspirants: en Ferran Augé, l'Enric Font, en Carles Bueno i la Mercè Degàs, que es presenten a una selecció per a un lloc de treball en una empresa multinacional d'estatus elevat. Tots ells passaran una sèrie de proves i deixaran al descobert fins on són capaços d'arribar per aconseguir aquell lloc de feina.


Fitxa tècnica i artística:

Direcció: Enric Folch
Guionista i autor de l'obra: Jordi Galceran
Producció executiva Versátil: Jaume Roures
Producció executiva TVC: Elisa Plaza
Intèprets: Jordi Boixaderas (Ferran Augé), Lluís Soler (Enric Font), Jordi Díaz (Carles Bueno) i Roser Batalla (Mercè Degàs).
Direcció fotografia: Mario Monter
Direcció de producció: Bernat Elias
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut