Álvaro Ruiz, el golejador del Granollers en una imatge d'arxiu (@BMGranollers)
Handbol

El màxim golejador del Fraikin B. M. Granollers, Álvaro Ruiz, fitxa pel Fenix Tolosa

Álvaro Ruiz va arribar al conjunt vallesà la temporada passada, i en tan sols un any, ha jugat quatre finals amb el Granollers. Enguany és el màxim golejador de l'equip amb 99 gols

Actualitzat

El central del Fraikin B. M. Granollers, Álvaro Ruiz, s'ha compromès per a les dues pròximes temporades amb el Fenix Tolosa francès, dirigit per l'extècnic del Granollers Toni García. El jugador, de 24 anys, va arribar al conjunt vallesà la temporada passada, procedent del B. M. Osca, per suplir la baixa d'Aidenas Malasinskas.

El d'Almeria es va adaptar perfectament a l'equip des del primer dia i va agafar les regnes per liderar l'atac dels catalans. Actualment és el màxim golejador de l'equip, amb 99 gols, i el novè màxim anotador de la Lliga Asobal. Fins ara, Ruiz ha disputat dues finals de Copa Asobal, una final de Supercopa Asobal i una final de la Copa del Rei.

El Fenix Tolosa ocupa actualment l'antepenúltima posició de la lliga francesa, i en el contracte que uneix Álvaro Ruiz amb l'equip existirà una clàusula per la qual el jugador quedaria lliure en el cas que el conjunt francès descendís de categoria.  

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut