Barcelona

"El Matí de Catalunya Ràdio" emet un especial des de Roma sobre les eleccions italianes

El Matí de Catalunya Ràdio posa rumb a la capital italiana. Aquest divendres Antoni Bassas i el seu equip realitzen el programa des de la ciutat eterna per tal de seguir en directe les hores prèvies de les eleccions que enfronten Silvio Berlusconi i Romano Prodi. De fet, el programa fa uns dies que ha desplaçat a Roma una unitat mòbil per saber com veuen els italians unes eleccions que són les més obertes dels darrers anys i copsar què en pensen del to que ha agafat els últims dies la campanya electoral. Juntament amb Basses hi haurà 200 oients del programa en un viatge que durarà fins diumenge.

Actualitzat

De la mateixa manera que  l'any passat va ser Berlín, enguany  "El Matí de Catalunya Ràdio" es deplaça a Roma amb motiu de les eleccions italianes. 

El programa d'Antoni Bassas aprofitarà l'estada a la capital italiana per parlar de la seva història, la vida actual i les experiències d'alguns catalans que viuen a Roma. Antoni Basses ha convidat Enric González, corresponsal del diari El País, Rossend Domènech, corresponsal de El Periódico,  Isabel Turull, professora de català a la Universitat la Sapienza de Roma, i Josep Maria Fíguls, president de l'Associació de Catalans a Roma, entre d'altres.

El programa s'emetrà en directe des de l'hotel Exedra Boscolo, a la plaça de la Repubblica de Roma, i tindrà una actuació musical a càrrec de la mezzosoprano catalana Anna Tobella.

Anar al contingut