Tenis

El Masters Series de París es queda sense la presència dels números 1 i 2 del món

El Masters Series de París s'ha quedat sense la presència dels números 1 i 2 del món. Roger Federer i Rafa Nadal s'han estimat més descansar per arribar al cent per cent a l'última gran cita de l'any, la Copa Masters de Xangai. Ahir va entrar en joc Nicolás Almagro. El murcià va passar ronda després d'imposar-se al suec Jonas Bjorkman, en un partit molt ajustat en què els tres sets es van decidir en el "tie break". Menys sort va tenir Fernando Verdasco, que va quedar fora de la competició en perdre contra el francès Mickaël Llodra, per 6-4 i 7-6.

Actualitzat

Nova oportunitat per a Robredo

Tommy Robredo té una nova oportunitat de classificar-se per a la pròxima Copa Masters de Xangai. El català, ara mateix vuitè al rànquing i amb bitllet per a la Xina, jugarà en segona ronda amb el guanyador del partit que enfronta el belga Xavier Malisse i el frànces Sébastien Grosjean.

El principal rival de l'olotí per estar present entre els vuit millors tenistes del món és el xilè Fernando González, que està a només 8 punts de Robredo i que ve de disputar les finals de Madrid i de Basilea, on va caure davant de Federer.






NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut