Cervera

El Mascle Cabró protagonitza el 31è Aquelarre de Cervera

Aquest dissabte la festa de l'Aquelarre de Cervera arribarà al seu punt àlgid amb l'aparició del Mascle Cabró. La ciutat espera rebre 30.000 visitants en un aquelarre que enguany se centra en el món de la bruixeria i l'esoterisme, i inclou una missa negra i una demostració en directe de l'elaboració d'una poció.

Actualitzat
Bruixes, foc, màgia negra, diables i música són els protagonistes del 31è  Aquelarre de Cervera, una de les festes més singulars de l'estiu català, que se celebra aquest cap de setmana a la capital de la comarca de la Segarra. Segons ha explicat el regidor de Festes de Cervera, Jaume Carcasona, esperen la visita d'unes 30.000 persones a aquest aquelarre, que va començar divendres a la nit amb un correfoc amenitzat per la música tradicional de Manel i pels Diables Carranquers de Cervera.

Aquest dissabte, l'espectacle de l'Encès de la Universitat, que reuneix uns 200 actors i en el qual participaran les companyies Grepp Teatre, Bombollers, Grallers i Geganters de Cervera, Diables Carranquers de Cervera, Grup de Diables de Valls i el grup Band Tokades, marcarà l'inici oficial d'aquesta edició de la festa, organitzada per l'Ajuntament i la Comissió de l'Aquelarre. 

L'aquelarre d'enguany se centra, segons el coordinador de l'esdeveniment, Josep Maria Comas, en el món de la bruixeria i l'esoterisme i inclou una missa negra i una demostració en directe de l'elaboració d'una poció, tot això acompanyat d'un muntatge musical original de Jordi i Marc Castellà i elements pirotècnics de Joan R. Trilla.

Després de la cerimònia simbòlica de l'Encès de la Universitat tindrà lloc el Ball de la polla i invocació del mascle cabró, considerat el punt culminant de la festa i on participaran colles de diables, a més d'un centenar de bruixes i dimonis, que llançaran els seus embruixos al públic. Mentrestant, en cinc escenaris diferents de Cervera, la nit s'amenitzarà amb concerts i balls a càrrec de La Salseta del Poble Sec; Sol i Serena; La Crem Trio; Jungle Julia; Tavernícoles Folk; 5 Sentits; Musaranya; Habeas Corpus, i Grup Mall, a més d'un espai de música tecno.
Anar al contingut