Barcelona

El marit de Permanyer diu en el judici que va rebre trucades de dues persones diferents exigint-li un rescat de 100.000 euros

Continua el judici contra els dos joves acusats de demanar un rescat a la família d'Anna Permanyer, víctima d'un segrest que va acabar amb la mort de la psicòloga a l'octubre del 2004. Aquest dimarts amb dos testimonis clau: el marit de Permanyer i una companya de pis dels acusats. El marit de la víctima ha explicat que va rebre tres trucades en què se li exigien 100.000 euros a canvi de no matar i esquarterar la seva dona. La testimoni ha implicat els dos acusats en la trama dels fets. Ha afirmat que estava amb ells, sense saber què volien fer, quan es disposaven a recollir els diners a la porta d'una discoteca de Molins de Rei.

Actualitzat

Aquest dimarts el tribunal del jurat de l'Audiència de Barcelona ha escoltat dos testimonis molt importants, el del marit d'Anna Permanyer i el d'una companya de pis dels acusats, claus per determinar si les trucades les va fer la mateixa persona i si en la nit en què s'havien de recollir els diners hi van participar tots dos o només un. El marit de la víctima ha explicat que va rebre tres trucades de dues persones diferents on li exigien 100.000 euros a canvi de no matar i esquarterar la seva dona. Unes trucades en què de manera "molt cruel", ha recordat José Manuel García, van explicar què li passaria a la dona si no pagava el rescat de 100.000 euros que exigien. Per la seva banda, la companya de pis dels dos acusats els ha implicat en la trama dels fets. Ha afirmat que estava amb ells, sense saber què volien fer, quan es disposaven a recollir els diners a la porta d'una discoteca de Molins de Rei.

En la primera sessió del judici,  hi va haver acusacions encreuades entre els dos falsos segrestadors d'Anna Permanyer, que van contactar amb la família de la psicòloga exigint un rescat i van ser detinguts quan es disposaven a cobrar els diners. La família Permanyer va rebre fins a tres trucades demanant 100.000 euros per alliberar la psicòloga. L'enregistrament de l'última va permetre identificar Enri Wilson, que ha admès que la va fer, però sota la coacció de Gabriel Alvarenga, amic i company de pis i de feina, a qui acusa de fer les altres trucades i que va ser detingut un mes i mig després.

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut