Barcelona

El marit de Colau, amb càrrec a Barcelona en Comú, i la dona de Pisarello, a l'ajuntament

Adrià Alemany s'encarregarà de les relacions polítiques i institucionals de Barcelona en Comú i Vanesa Valiño serà l'assessora del regidor d'Habitatge del consistori

RedaccióActualitzat

Adrià Alemany, el marit de l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, passarà a encarregar-se de les relacions polítiques i institucionals de Barcelona en Comú. I Vanesa Valiño, la dona del tinent d'alcalde Gerardo Pisarello, serà l'assessora del regidor d'Habitatge de l'ajuntament. La formació de Colau remarca que tant pel que fa al consistori com a la formació s'aplicarà el codi ètic. En aquest sentit, es limita el sou a 2.200 euros nets en 14 pagues.

Sobre la contractació del marit d'Ada Colau per part de Barcelona en Comú, el partit explica que, "després del fort creixement i les noves responsabilitats que ha d'afrontar la formació, la candidatura incorporarà diverses persones els pròxims dies". I puntualitza que Adrià Alemany, que "ha tingut un paper molt actiu a la candidatura des de la seva fundació, passarà a encarregar-se de les relacions polítiques i institucionals". Amb aquest càrrec, Alemany "assumirà -diu Barcelona en Comú- una feina que ja estava desenvolupant de forma voluntària però que, a causa del volum que han adquirit, requereix dedicació exclusiva i, per tant, passa a ser un càrrec remunerat".

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut