A Teià apareix el rètol de "Municipi de la República Catalana"
A Teià apareix el rètol de "Municipi de la República Catalana"

El Maresme es lleva amb rètols de "Municipi de la República Catalana" als pobles

És una campanya dels Comitès de Defensa de la República (CDR) que han fet durant nit

Actualitzat

Una quinzena de municipis del Maresme s'han llevat aquest dimecres amb uns senyals indicatius que no hi eren. Concretament, amb uns rètols que, al costat o sota el senyal del nom de la població, hi afegeixen el títol de "Municipi de la República Catalana".

Es tracta d'una campanya dels Comitès de Defensa de la República (CDR) del Maresme, que han col·locat els rètols aquesta nit a l'entrada de quinze poblacions de la comarca.

S'han vist aquests cartells a municipis com Alella, Teià i Premià de Mar, però també n'hi ha al Masnou, Tiana, Llavaneres, Òrrius i Santa Susanna, Malgrat de Mar, Calella, Pineda de Mar, Llavaneres, Canet de Mar i Premià de Dalt.

 

 

L'objectiu de l'acció és "materialitzar el sentiment predominant" en aquestes poblacions. El col·lectiu recorda que l'1-O els ciutadans van votar i exigeix la implementació de la declaració del 27 d'octubre "sense més dilació". Així mateix adverteix que els CDR segueixen treballant amb "determinació i no-violència per a la República Catalana" i indiquen que només "cal sortir a defensar-la".

Alguns d'aquests cartells, signats per l'AMI (Associació de Municipis per a la Independència), a mig matí ja els havien arrencat.

 

ARXIVAT A:
Procés català
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut