Marcador final de La Marató 2017
Marcador final de La Marató 2017

El marcador final de La Marató: 9.758.075 euros per investigar malalties infeccioses

RedaccióActualitzat

L'edició del 2017 de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio, dedicada a les malalties infeccioses, ha tancat definitivament el marcador amb 9.758.075 euros.

Des de l'emissió del programa, el 17 de desembre, fins al 31 de març, quan s'ha tancat definitivament el període de recepció de donatius, el marcador ha incrementat la xifra en més de 2,5 milions d'euros, el segon creixement més alt de la història de La Marató.

 

 

Els més de 9 milions d'euros recaptats situen l'edició de les malalties infeccioses entre les 5 recaptacions més altes. Els diners recaptats serviran per a la recerca tant en prevenció de les malalties infeccioses com en la millora del diagnòstic i tractament.

La Fundació La Marató finançarà els projectes d'investigació que els experts valorin més, d'entre els 214 que s'han presentat a la convocatòria d'ajudes. A l'octubre se sabrà quins equips de científics es distribuiran els fons recaptats.

 

 

Des del 1992, en aquestes 26 edicions La Marató ha recaptat prop de 173 milions d'euros i ha impulsat 794 projectes de recerca per lluitar contra un ventall molt ampli de malalties. 

La pròxima edició se celebrarà el 16 de desembre i estarà dedicada al càncer. 
 

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut