Sant Feliu de Guíxols

El Manu Chao més rocker activa Porta Ferrada en una de les seves poques aparicions fora de França

El músic ha portat el seu esperit més roquer i punk amb la formació La Ventura en una de les poques aparicions que fa aquest estiu fora de l'estat francès. L'energia de Manu Chao ha convençut el nombrós públic.

RedaccióActualitzat
El festival de la Porta Ferrada ha portat a Sant Feliu de Guíxols Manu Chao, en una de les seves comptades aparicions fora de l'estat francès d'aquest estiu.

L'expectació, doncs, era gran per veure el directe de Manu Chao. S'hi presenta en format quartet amb La Ventura, la formació i l'espectacle amb els quals està girant actualment i presentant la seva versió més contundent i directa.

Chao ha deixat de banda el mestissatge i la diversitat estilística i ha optat per vestir el seu repertori amb la faceta més pròxima al rock i el punk. El resultat: un concert sense treva, amb el cantant francès molt actiu i el públic entregat des del primer moment.

Recollint temes de tot el seu repertori, Chao ha ofert prop de dues hores de concert en què no han faltat les proclames reivindicatives i les crides a l'optimisme que l'han fet tan apreciat entre el seu públic.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut