Barcelona

El manteniment a la Ronda de Dalt comporta restriccions al trànsit aquest cap de setmana i el següent

El mes d'agost a Barcelona és sinònim de mes d'obres, aprofitant la disminució del trànsit pels seus carrers. Des de les tres de la tarda d'aquest divendres i fins diumenge li arriba el torn a una de les principals vies de la ciutat. Els treballs de manteniment a la Ronda de Dalt comportaran algunes restriccions al trànsit aquest cap de setmana i el següent. Les obres afecten el tram comprès entre els quilòmetres 11 i 13 de la Ronda de Dalt en els dos sentits de la marxa, entre la plaça de Karl Marx i la incorporació número quatre, corresponent a Horta. Aquest primer cap de setmana està previst que s'acabi la major part de la feina, i només quedaria per cobrir un petit tram, que es faria el pròxim dissabte 23 d'agost.

Actualitzat
En sentit Llobregat s'asfaltarà entre la rotonda de la plaça de Karl Marx fins a la incoporació número quatre, la sortida del túnel de la Rovira. Les obres de millora en aquest sentit de la marxa, que cobriran uns 1.600 metres de calçada, tindran una altra fase d'obres des de les vuit del matí del dissabte 23 i fins l'endemà. Durant aquests dos dies es pavimentarà el tram comprès entre les incorporacions número 4 i 4b, corresponents a Horta. En sentit Besòs les obres afectaran el tram comprès entre el carrer de Berruguete fins passada l'avinguda de Can Marcet, al col·legi dels Salesians.

Els treballs es duran a terme per trams i sempre es mantindrà un dels tres carrils per sentit obert al trànsit. També les calçades laterals es mantindran netes per tal de facilitar-hi la circulació.
Anar al contingut