Bàsquet

El Manresa rep el Lagun Aro amb l'objectiu de sumar la segona victòria de la temporada

El Nou Congost també vol veure el Manresa guanyar. Després del triomf de la passada jornada a Alacant, el conjunt de Jaume Ponsarnau té ara l'oportunitat de sumar a casa i davant del Lagun Aro la seva primera victòria com a local. L'objectiu és mantenir la inèrcia guanyada davant el Meridiano per continuar remant i sortir del pou el més aviat possible. El conjunt del Bages rep diumenge (19 h) la visita de l'equip guipuscoà amb alguns dubtes -Alzamora i Montañez- i el gran repte de superar un rival bregador que és cinquè amb només dues derrotes.

Actualitzat
Més enllà dels dubtes d'Alzamora i Montañez -amb problemes físics el primer i una lesió el segon- l'Assignia Manresa té un problema mental. Així ho reconeixen els seus jugadors i, fins i tot, el seu entrenador. Per Jaume Ponsarnau, el seu equip necessita donar un altre pas endavant després de la important victòria a Alacant per guanyar en confiança i anar guanyant partits que li permetin acostar-se a la salvació.

El rival d'aquest diumenge, però, no permet un optimisme en excés. I és que els de Sant Sebastià s'està revelant com un dels equips més competitius d'aquest inici de campionat. Tant en l'apartat ofensiu com en l'entrega defensiva, el conjunt de Pablo Laso és molt difícil de batre i és per això que els del Bages hauran de recórrer al seu millor bàsquet i al suport incondicional del Nou Congost per tirar endavant aquest compromís.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut