ACB

El Manresa agafa aire a Girona (89-98), Rudy lidera la Penya i l'AXA Barça venç el Granada

El Ricoh Manresa continua lluitant per mantenir la categoria després de guanyar a Girona davant l'Akasvayu (89-98) en la jornada intersetmanal de l'ACB. Bailey, autor de 25 punts, i Asselin, amb 19, van ser clau en el triomf de l'equip del Bages. Aquest cop, Marc Gasol es va quedar en els 14 punts. D'altra banda, l'AXA Barça i el DKV Joventut es van refer de les derrotes de la jornada anterior. Els blaugranes van derrotar el Granada al Palau (85-75), mentre que els verd-i-negres van superar un combatiu Estudiantes (97-89). Rudy Fernández, de nou, va ser el màxim anotador del partit, amb 30 punts.

Actualitzat

DKV Joventut, 97 - Estudiantes, 89 

El DKV Joventut va guanyar l'Estudiantes en un bon partit corresponent a la 27 jornada. L'equip d'Aíto García Reneses va haver de suar per batre el conjunt madrileny, que va exhibir un esperit combatiu durant tot el partit. Al descans, la Penya només guanyava per un punt, 40-39, una diferència que es va capgirar al final del tercer quart, amb l'Estudiantes posant-se al davant per 64-66. En el moment de la veritat, però, van aparèixer Rudy Fernández, màxim anotador, amb 30 punts, i la bona direcció de Ricky Rubio i els triples de Demond Mallet, que va anotar 15 punts.

Akasvayu Girona, 89 - Ricoh Manresa, 98

El derbi català va ser cosa del Ricoh Manresa, que va fer un partit molt seriós i va sorprendre l'Akasvayu Girona a Fontajau per nou punts, 89-98. Els del Bages es van endur un partit capicua: van començar guanyant el primer quart per 17-25 i, tot i que els gironins van reaccionar i es van imposar en el segon i el tercer quarts, un espectacular parcial final de 17-31 per als homes de Jaume Ponsarnau els va donar el triomf. Els més destacats a les files del Ricoh van ser Toby Bailey, amb 25 punts, i Josh Asselin, que en va fer 19. Guillem Rubio es va quedar en 15. Per part de l'Akasvayu, Marc Gasol en va anotar tan sols 14. Els 22 de McDonald i els 27 de valoració de Víctor Sada no van ser suficients per aturar els manresans. Vuitena plaça per als gironins, mentre que el Ricoh respira una mica i és quinzè.

AXA Barça, 85 - Granada, 75

Per deu punts va guanyar l'AXA Barça el Granada. Els homes de Xavi Pascual es van refer de la derrota davant el Cajasol i van superar per 85-75 el conjunt de Valdeolmillos, que va oferir força resistència. Destacable partit de Gianluca Basile, que va fer 21 punts i pràcticament va transformar tot el que va llançar: dos de dos en tirs de camp, també dos de dos en tirs lliures i, atenció, cinc triples de sis intents. A més, l'italià va capturar tres rebots i va donar una assistència. També va destacar Mario Kasun, 18 punts de valoració, i el més regular de tots, Roger Grimau, que en va fer 14. El Granada es va haver de conformar amb el frec a frec que va poder oposar al Barça, amb Samo Udrih, autor de 20 punts, com a principal argument en atac. Els blaugranes es mantenen en la quarta plaça.

Anar al contingut