El Manchester United de Cristiano Ronaldo frena les aspiracions del Tottenham a la Copa (3-1)

El Tottenham de Juande Ramos no podrà repetir a la Copa la mateixa sort que li ha deparat la Carling Cup, i ja ha dit adéu a la competició de la FA. I tot, per culpa d'un gran Cristiano Ronaldo, autor de dos dels tres gols que van donar la victòria i la classificació per a la final al Manchester United. Amb la derrota, els "Spurs" veuen frenada la seva ratxa de resultats positius, mentre que l'entrenador espanyol perd per primer cop en 20 rondes una eliminatòria de Copa.

Robbie Keane va emmudir Old Trafford amb un gol en el minut 24 i el Tottenham començava a somiar en derrotar els diables vermells en la Copa FA. Però ahir hi havia un home, Cristiano Ronaldo, que ho havia d'impedir i que va truncar els anhels de victòria dels "Spurs", enratxats després de classificar-se per a la final de la Carling Cup eliminant el totpoderós Arsenal.

Però desfer-se dels dos millors equips de la Premier de manera consecutiva és una tasca massa àrdua i ahir ho va patir l'equip del nord de Londres. L'United no es va posar nerviós amb el 0-1 i, al límit del descans, Tévez va caçar una pilota a l'interior de l'àrea per empatar el partit.

I a la represa va sorgir l'estrella del Cristiano Ronaldo. L'hàbil davanter va marcar de penal el 2-1 i ell tot sol va sentenciar amb el 3-1 a dos minuts pel final. El 25è gol del portuguès i el que certifica la classificació del Manchester per als vuitens de final de la Copa FA.