Actualitat blaugrana

El Manchester City presenta una oferta en ferm de 32 milions d'euros per Ronaldinho

Segons el FC Barcelona, aquest divendres a la tarda ha arribat la primera oferta en ferm per Ronaldinho. L'ha feta el Manchester City i és de 32 milions d'euros. El brasiler, tot i la seva baixa forma, continua sent l'obsessió del propietari de l'entitat, el tailandès Thaksin Shinawatra. L'oferta inclou un sou milionari per al jugador, que es resisteix a marxar i fer vida en una ciutat com Manchester.

Actualitzat

El problema que se li pot presentar al Barça és que Ronaldinho no vol anar al Manchester City, encara que l'oferta anglesa dobla el que guanyaria si el jugador fitxés pel Milan. El propietari del City, el tailandès Thaksin Shinawatra, està disposat a pagar-li 250.000 euros a la setmana, i confia que els brasilers Elano i Joao Alves de Assis, nou fitxatge fins ara al CSKA de Moscou, l'acabin de convèncer per liderar un equip que, com el Milan, jugarà la Copa de la UEFA.

Ronaldinho està citat dilluns a Barcelona, on s'ha de trobar amb la resta d'una plantilla que ha viscut més de prop la crisi institucional dels últims dies.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut