Barça

El Manchester atorga al Barça el paper de favorit en la final de la Champions

Comença el compte enrere de la final de la Champions. D'aquí deu dies, el Barça i el Manchester s'enfrontaran a Wembley. I si s'ha de fer cas dels anglesos, l'equip de Guardiola és el gran favorit. També consideren que ells eren favorits a Roma i va guanyar el Barça. La diferència principal entre aquell Manchester i l'actual és que va marxar Cristiano Ronaldo i va arribar Chicharito. Hi ha qui pensa que el United és molt més equip sense l'actual jugador del Reial Madrid. Tot i això, la plantilla del Manchester -i no sembla que ho digui per traspassar la pressió al rival- considera que, ara mateix, el joc del Barça és superior.

Actualitzat
Els jugadors del Manchester encara tenen al cap la final perduda a Roma. El Barça va ser molt superior i va imposar el seu estil al dels homes de Ferguson. Els gols d'Eto'o i Messi van ensorrar les seves opcions de títol. L'argentí és un malson que els persegueix des de llavors. Ara tenen l'oportunitat de revenja i són conscients que una de les claus passa per evitar el lluïment del 10 del Barça.

Reconeixen que actualment és indiscutiblement el millor jugador del planeta i tenen encara ben present l'exhibició de Messi al Bernabéu. Però frenant el crac argentí no n'hi ha prou, i com a prioritat també inclouen evitar les assistències de Xavi i Iniesta.

Els jugadors del Manchester creuen que ara són més equip i més forts que quan hi havia Cristiano Ronaldo. Compten amb el factor moral d'haver guanyat la Lliga anglesa i el bon estat de forma dels seus davanters Rooney i Chicharito Hernández.

A més, Ferguson va dir públicament que parlaria amb Mourinho per saber com poden combatre el conjunt de Guardiola. Serà un duel entre els equips que han dominat el futbol continental els últims anys.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut