Copa de la UEFA

El Màlaga fa història en la UEFA i, amb un triomf al camp de l'AEK, passa a quarts de final

El Màlaga ha fet història en la Copa de la UEFA passant a quarts de final de la competició gràcies a un gol de Manu Sánchez al camp de l'AEK d'Atenes. El plantejament defensiu de Javier Peiró ha anul·lat l'equip grec, que havia aconseguit un empat a 0 a La Rosaleda. El gol decisiu ha arribat quan s'havia jugat mitja hora, després d'un córner xutat per Mussampa. En quarts es trobarà amb el Boavista portuguès, que ha eliminat el Hertha de Berlín alemany amb un gol a 5 minuts del final del partit.

En un dels sempre difícils camps dels equips grecs, en aquest cas de l'AEK d'Atenes, el Màlaga ha marcat una fita en la seva història classificant-se per als quarts de final de la Copa de la UEFA. L'equip malagueny, que portava un empat a 0 del partit d'anada, ha sabut superar l'ambient advers creat pels aficionats grecs per imposar-se per 0-1, amb un gol de Manu Sánchez en el minut vint-i-vuit de la primera part. Amb el gol a favor, el Màlaga s'ha tancat al darrere a defensar el resultat, i l'AEK pràcticament no ha disposat d'ocasions de perill per batre la porteria de Contreras. L'equip andalús, que tenia la baixa del seu millor davanter, Darío Silva, encara hauria pogut ampliar la diferència en la segona part, en una rematada de Musampa. Al final, el gol de Manu Sánchez ha estat suficient per fer que el Màlaga passi als quarts de final de la Copa de la UEFA, un fet històric que els jugadors andalusos han celebrat agenollant-se al mateix terreny de joc.