L'Estartit

El mal temps condiciona la recerca de l'ultralleuger desaparegut a l'Empordà

La manca de nous indicis d'on pot haver caigut l'aparell també dificulta les tasques. La recerca es fa amb un avió del Servei Aeri de Rescat i efectius de Salvament Marítim, que rastreja la franja interior i exterior de la costa. Aquest matí els equips de rescat s'han reunit per coordinar la recerca, i la unitat subaquàtica dels Mossos i l'helicòpter i equips de submarinistes dels bombers estan, de moment, a l'espera de poder intervenir.

RedaccióActualitzat

Els equips de rescat continuen buscant l'ultralleuger que va desaparèixer diumenge després d'haver-se enlairat de l'aeròdrom de Pals amb dues persones a bord. L'operatiu s'ha reprès condicionat pel mal temps a la zona i la manca de nous indicis d'on pot haver caigut l'aparell, segons fonts dels bombers.

La recerca es fa amb un avió del Servei Aeri de Rescat i efectius de Salvament Marítim, que rastreja la franja interior i exterior de la costa. Aquest matí els equips de rescat s'han reunit per coordinar la recerca, i la unitat subaquàtica dels Mossos i l'helicòpter i equips de submarinistes dels bombers estan, de moment, a l'espera de poder intervenir.

Aquest dimarts la recerca es va situar en un perímetre de 7 quilòmetres al voltant de les illes Medes, perquè agafa força la sospita que l'aparell va caure al mar. A l'operatiu hi participen efectius dels Mossos, de Bombers, de Salvament Marítim, la Guàrdia Civil i els Agents Rurals, que fan una batuda terrestre.

A l'aparell hi viatjaven una monitora de vol i el seu alumne. Van sortir diumenge al migdia de Pals i a les cinc de la tarda es va avisar que no havien tornat.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut