Futbol

El Madrid vol canviar ara Ronaldo per Adriano i Helguera per Ayala

L'activitat als despatxos del Reial Madrid és ara mateix frenètica, amb moltes altes i baixes en joc. Abans que acabi aquesta mitjanit el primer termini per inscriure jugadors, l'equip blanc vol acabar de tancar diversos temes. Un cop aconseguit el canvi de Reyes per Baptista, ara miren de fer més "canvis de cromos". D'una banda, Ronaldo per Adriano, i de l'altra, Helguera per Ayala, aquest segon més complicat que el primer. De moment, Baptista ja no s'ha entrenat perquè està camí de Londres, i Reyes, que es troba amb la selecció espanyola, ja se sent nou jugador blanc.

Actualitzat

A canvi de José Antonio Reyes, el Madrid ha cedit per una temporada Baptista a l'Arsenal. Ahir, a mena de comiat, Baptista va marcar quatre gols en un partidet d'entrenament. El Madrid, a més, pagarà tres milions d'euros a l'Arsenal, que, curiosament, aniran a parar a l'Atlètic de Madrid, com a indeminització pel preacord a què havien arribat el club anglès i el del Manzanares pel traspàs de Reyes. Amb la sortida de Baptista, el Madrid s'estalvia una plaça d'estranger, i la podria cobrir amb un altre intercanvi entre brasilers, el de Ronaldo per Adriano. El madridista, que segueix entrenant-se en solitari per recuperar-se de la lesió de genoll, veu amb bons ulls un possible retorn a l'Inter, mentre que Adriano és el davanter de l'estil que li agrada a Capello, molt fort físicament i que assegura un mínim de dotze gols per temporada. L'únic que separa l'acord entre clubs és que l'Inter voldria només un intercanvi de jugadors en qualitat de cedits, mentre que el Madrid va boig per traspassar Ronaldo.

L'altre jugador que el club blanc vol treure's de sobre és Iván Helguera, sobretot perquè la seva fitxa, de tres milions i mig d'euros, es considera ara excessiva per un jugador que s'intueix que pot passar-se inèdit tota la temporada. En la recera del central que exigeix Capello, el Madrid ha proposat al València canviar Helguera per Ayala, a més d'abonar una petita quantitat econòmica. A València no els acaba de fer el pes, però així es lliurarien d'un jugador que ara mateix està apartat de l'equip.

Mentre s'espera que la secretaria tècnica madridista tanqui totes aquestes operacions, ja estan confirmades les sortides del danès Gravesen, que ha fitxat pel Celtic per tres temporades, i l'anglès Woodgate, que jugarà cedit un any al Middlesbrough.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut