Futbol

El Madrid veu com només un dels seus fitxatges d'hivern podrà participar a la Champions per imperatiu de la UEFA

Ni les festes nadalenques deixen en pau el Reial Madrid. El club blanc, que intenta a la desesperada buscar reforços en el mercat d'hivern, ha vist com la contractació de Lass Diarra i Huntelaar s'ha convertit en una nova i agra polèmica. Tot i l'anunci dels dos fitxatges fet a bombo i plateret, el fet que tots dos jugadors hagin disputat partits a la UEFA els impossibilita jugar la Champions. Només un podrà disputar la màxima competició continental. El Madrid ja ha anunciat que presentarà al·legacions a la UEFA per revertir la situació.

Actualitzat
Mijatovic torna a estar més qüestionat que mai. Tot just uns dies després d'anunciar els fitxatges de Huntelaar i Lass Diarra el Madrid s'ha assabentat per la premsa -l'exclusiva va ser de diari "Marca"- que només un dels dos jugadors podrà disputar la Champions, ja que tots dos han participat a la Copa de la UEFA d'enguany amb l'Ajax i el Portsmouth respectivament. Així ho diu el reglament del màxim organisme del futbol europeu, en el que sembla una nova patinada de la direcció esportiva del club blanc.

Divendres mateix, però, el Madrid va anunciar en un comunicat que quan va decidir incorporar tots dos futbolistes era plenament conscient de la seva situació, i defensa una altra interpretació de la normativa en qüestió; és per això que presentarà al·legacions a la UEFA.
Anar al contingut