El Madrid supera l'ensurt inicial del Rosenborg i acaba sumant la segona victòria (4-1)

El Reial Madrid ha sumat la segona victòria en la lligueta de la Lliga de Campions. L'equip blanc ha superat el Rosenborg per 4-1. Tot i el resultat final, el Bernabéu ha dedicat una xiulada a l'equip a la mitja part, ja que han estat els noruecs qui s'han avançat en el marcador. A la segona part, els homes de Luxemburgo, sense el lesionat Ronaldo, han donat la volta al marcador en només sis minuts. Woodgate ha igualat el gol de Strand i Raúl ha donat avantatge al Madrid. En ple domini blanc han arribat les dianes d'Helguera i Beckham per arrodonir el partit.

El Reial Madrid ha notat molt l'absència de Ronaldo a la primera part i no ha estat capaç de transformar les ocasions que ha creat. La més clara, una de Baptista, que envia la pilota al travesser. Quan més dominaven els de Luxemburgo ha arribat el gol dels noruecs. La passada és de Storflor, Helguera no hi arriba i Strand bat amb tranquil·litat Casillas. El Bernabéu ha xiulat en el descans per la derrota, però el Madrid ha trigat només 6 minuts a donar la volta al marcador en la segona part. Primer ha estat Woodgate, que ha marcat el seu primer gol en la porteria contrària. Robinho, avui titular, ha fet una gran jugada personal perquè Raúl fes el 2-1. Raúl complia el partit 100 a la Champions. Amb tot a favor ha arribat el tercer gol del Madrid, amb una rematada de cap d'Ivan Helguera. El quart ha estat un golàs. David Beckham ha tornat a demostrar que llançar faltes és la seva especialitat. El Madrid és segon en el seu grup, després de l'Olympique de Lyó.