El Madrid supera el Dragons Team en el seu debut a la gira asiàtica

El Reial Madrid amb tots els "cracks" sobre la gespa ha guanyat per 0-4 el Dragons Team, un combinat de jugadors xinesos. L'equip blanc només ha pogut marcar un gol en els primers 45 minuts. Ha estat del portuguès Luis Figo. L'equip de Carlos Queiroz ha aprofitat la davallada física de l'equip xinès per sentenciar el partit en el darrer quart d'hora. Morientes en dues ocasions i Portillo en el minut 89 han estat els autors dels altres tres gols madridistes. Beckham no ha jugat tot el partit ja que en el minut 72 Albert Celades l'ha substituït.

El Reial Madrid ha estrenat la seva gira asiàtica amb una victòria. L'equip blanc ha superat per 0 gols a 4 el Dragon Team, una selecció de jugadors xinesos. El primer gol ha arribat en el minut 42, quan el jugador portuguès del Madrid, Luis Figo, ha aprofitat una passada del seu company Ronaldo per estrenar el marcador. Amb aquest resultat s'ha arribat al descans. El combinat xinès ha intentat igualar el partit amb un parell d'arribades perilloses, però ha estat el Madrid, que ha aprofitat el desgast físic dels xinesos, el que ha vist porta. En el minut 75, Morientes ha aprofitat un rebuig del porter xinès per marcar el 0-2. Només 11 minuts més tard, altre cop Morientes ha marcat el 0-3 aprofitant una bona passada de Guti. El 0-4 definitiu ha estat obra del jove Portillo a un minut del temps reglamentari. El Reial Madrid, doncs, debuta amb victòria en la seva gira asiàtica. Diumenge a primera hora aniran a Tòquio, on el dia 5 s'enfrontaran a l'equip de la ciutat.