El Madrid pràcticament s'assegura el lideratge, i el Celta s'ho jugarà tot en l'última jornada

El Reial Madrid i el Celta de Vigo van completar ahir la penúltima jornada de la Lliga de Campions, i ho van fer amb una victòria i un empat, davant l'Olympique de Marsella i el Bruges, respectivament. Els homes de Queiroz pràcticament es van assegurar el primer lloc del seu grup, quan falta una jornada, en imposar-se per 1-2 a Marsella, mentre que els gallecs, que van empatar a un amb el Bruges, s'ho jugaran tot en l'última jornada.

Victòria del Madrid, que ja estava classificat per als vuitens de final. En la primera ocasió del conjunt blanc, va arribar el primer gol, obra de Beckham, en el minut 35. És el primer gol de l'anglès com a madridista, en la Lliga de Campions. Però Mido, en el minut 62, va empatar el partit. Ronaldo, en el minut 73, va ser l'encarregat d'establir l'1-2 definitiu. Una gran actuació de Casillas va impedir que el conjunt local tornés a empatar el partit. No van tenir la mateixa sort els gallecs, que van veure com els visitants empataven el partit ja en temps de descompte. L'únic gol dels de Lotina va ser de Mostovoi, en el minut 74. Aquests són tots els resultats d'ahir: Grup E Stuttgart, 1 - Rangers, 0 Panathinaikos, 0 - Manchester United, 1 Grup F Olympique de Marsella, 1 - Reial Madrid, 2 Porto, 2 - Partizan, 1 Grup G Chelsea, 0 - Sparta Praga, 0 Lazio, 1 - Besiktas, 1 Grup H Ajax, 0 - Milan, 1 Celta, 1 - Bruges, 1