Primera Divisió

El Madrid posa més pressió a la Reial Societat amb una fàcil golejada al Betis

El Reial Madrid ha golejat amb comoditat el Betis, per 4 a 1, en un partit que s'ha decidit en la segona meitat. L'equip verd-i-blanc s'ha avançat en el minut 37, amb un gol de Fernando, però, abans d'arribar-se al descans, Raúl ha empatat. En la represa, el Madrid ha estat molt superior enfront d'un Betis enfonsat amb gols de Figo, de penal, Zidane i Ronaldo. Amb aquesta victòria, l'equip de Vicente del Bosque trenca una ratxa de quatre empats consecutius en la Lliga i ha posat una mica més de pressió a la Reial Societat.

El Betis ha començat dominant, i en el minut 7 s'hauria pogut avançar en el marcador. Un ràpid contraatac de Joaquín ha acabat amb una centrada a l'interior de l'àrea i Denilson ha rematat al pal amb Casillas batut. En el minut 13, l'àrbitre ha anul·lat un gol de Raúl, que era en un clar fora de joc, en la primera arribada amb perill del conjunt blanc a la porteria de Prats. Quatre minuts després, una gran jugada de Raúl ha estat a punt de siginificar l'1 a 0, però Prats ha salvat la rematada a boca de canó de Cambiasso. El públic del Bernabéu ha reclamat un possible penal a Figo en el minut 26, per una empenta d'Assunçao, però la jugada no ha admès cap mena de dubte, perquè el portuguès s'ha deixat caure. El Madrid s'ha pogut avançar en el minut 31, amb un xut de Figo que ha anat al lateral de la xarxa, després d'una bona assistència de Ronaldo. El Betis ha respost ràpidament quatre minuts després amb un xut de Fernando des de fora de l'àrea que Casillas ha desviat a córner de forma espectacular. En el minut 37, Fernando, exjugador del Madrid, ha fet el 0 a 1 al rematar una centrada de Denilson a l'interior de l'àrea. Abans d'arribar al descans, el Madrid ha aconseguit l'empat, en el minut 43, amb un gol de Raúl, que feia set partits que no marcava, després d'una passada d'Helguera. El Madrid ha capgirat el marcador en el minut 3 de la represa. Un penal ingenu de Cañas a Roberto Carlos, l'ha transformat Figo enganyant Prats. En el minut 60, Zidane ha sentenciat gairebé el partit amb el 3 a 1. El crac francès ha batut Prats amb un xut des de fora de l'àrea, després d'una bonica paret amb Ronaldo al primer toc. Amb un Betis totalment desaparegut del terreny de joc, Ronaldo, aprofitant la seva gran velocitat, ha estat a punt de fer el quart cinc minuts després, amb un xut creuat que ha sortit fregant el pal esquerre. La segona part ha estat molt plàcida per al Madrid, perquè el Betis no ha creat gens de perill. A dos minuts del final, Prats ha comès un clar penal a Ronaldo. El davanter brasiler ha llançat molt malament la pena màxima, però ha aprofitat el refús del porter per arrodonir la golejada del seu equip. Vila-real, 1 - Valladolid, 0 En l'altre partit avançat de la jornada, el Vila-real s'ha imposat per la mínima, amb un solitari gol de penal de Jorge López, en el minut 24 de la primera part. L'equip de Benito Floro és el millor d'aquest inici del 2003 i s'allunya del descens, amb 28 punts.