Madrid

El Madrid perd els papers a Vila-real després de deixar-se dos punts que acosten el Barça al liderat

Ja veuen que el Reial Madrid no va encaixar gens bé l'empat d'ahir a Vila-real. Però la factura del partit anirà més enllà de la pèrdua de dos punts: les expulsions deixaran els blancs sense alguns efectius importants en un tram decisiu de la Lliga. Concretament Pepe, que va insultar greument l'àrbitre, podria estar una bona temporada apartat dels terrenys de joc. I és que els nervis han aterrat a la "casa blanca" al mateix ritme que s'han anat escurçant les distàncies en la classificació. En només tres dies, el Reial Madrid ha deixat escapar quatre dels deu punts d'avantatge que tenia respecte al Barça. Com havia passat diumenge, contra el Màlaga, una falta directa en el tram final del partit va impedir la victòria de l'equip de Mourinho, que, a més dels punts, va perdre les formes.

Actualitzat
L'acta del partit

L'àrbitre del Vila-real - Madrid, Paradas Romero, va especificar a l'acta els motius de les expulsions. Mesut Özil, per aplaudir una de les decisions de l'àrbitre, a tall de mofa, quan era molt a prop del col·legiat.

L'expulsió de Sergio Ramos va ser per acumulació de targetes grogues.

Paradas Romero també descriu que, un cop acabat el partit, Pepe, ja al túnel de vestidors, es va dirigir cridant a l'equip arbitral i el va insultar greument. Pepe podria ser sancionat de manera molt dura per les seves paraules.

L'expulsió de Mourinho va ser motivada pel fet d'haver sortit de l'àrea tècnica fent observacions per una decisió de l'àrbitre. Per aquest motiu, l'entrenador madridista va veure dues targetes grogues.

Finalment, el preparador físic madridista, Rui Faria, va ser expulsat per aplaudir des de la banqueta una decisió arbitral. S'entén, encara que no ho especifica a l'acta, que Paradas Romero ho va interpretar com una acció despectiva cap a ell.

La premsa també hi veu nervis

Però les repercussions del partit van més enllà de la redacció de l'acta i les sancions que se'n puguin derivar. La premsa madrilenya castiga amb força el plantejament de Mourinho i la crispació que genera. Els aficionats merengues, que no fa pas gaire el van xiular al Bernabéu, insisteixen que la imatge del club queda molt deteriorada per l'actitud del tècnic portuguès.

El diari "Marca" parla d'"Escándalo. El líder pierde los papeles", mentre que l'"As" diu "Caliente, caliente. Hay liga y hay nervios", i explica la situació de Pepe. "El País" destaca: "Mourinho pone histérico al Madrid", mentre que "El Mundo" és contundent: "El líder se pone de los nervios".
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut