Actualitat blanca

El Madrid perd amb el Racing al Bernabéu (1-2) i ja és a onze punts del Barça

L'afició del Reial Madrid ha acomiadat l'equip amb xiulets. Era l'últim partit de l'any de l'equip blanc, però el públic del Bernabéu ha vist com el Racing els superava per 1-2. López Caro va ser confirmat en el càrrec dimarts, però la derrota torna a encendre l'alarma al club blanc. Ayoze i Melo han sentenciat el partit amb dos gols en la primera part. En la segona, la reacció a la desesperada del Madrid ha tingut la seva recompensa amb un gol insuficient de Ronaldo. També destaca la victòria del València (3-0) contra el Mallorca, que situa l'equip txe en zona de Lliga de Campions.

Màlaga, 0 - Vila-real, 0 El Màlaga i el Vila-real han empatat a zero un partit amb moltes ocasions de gol, però en el qual cap dels dos equips ha estat de sort. Fins i tot els andalusos han vist com Salva Ballesta fallava un penal. Betis, 3 - Alabès, 0 El Betis ha acabat l'any evitant l'última posició de la categoria. Després de superar l'Alabès per 3-0, és l'equip basc qui tanca la taula. Fernando en el minut 45 ha obert el marcador, i ja a la segona part Xisco i Joaquín han arrodonit la victòria andalusa. Tot i aquest resultat, el Betis segueix en zona de descens. Saragossa, 3 - Athletic, 2 Partit espectacular el que han jugat el Saragossa i l'Athletic. Els bascos s'han avançat en el marcador amb gols de Lacruz en el minut 21 i Etxeberria en el 47. Però quan semblava que els aragonesos tenien el partit perdut ha arribat la remuntada. Ewerthon, de penal en el minut 49, ha reduït les diferències i el mateix jugador ha igualat el partit en el minut 58. El 3-2 definitiu ha arribar en el minut 77 amb un gol de Diego Milito. Reial Societat, 2 - Cadis, 0 El gol de Gabilondo en el minut 6 ha facilitat les coses a la Reial Societat en el partit que l'ha enfrontat al Cadis a Anoeta. Els donostiarres han sentenciat el matx amb un gol de Xabi Prieto de penal en el minut 75. Getafe, 1 - Sevilla, 0 Un solitari gol de Güiza en el minut 37 de partit ha donat la victòria al Getafe. L'equip madrileny es consolida a la zona mitjana de la taula, mentre que el Sevilla es queda en el setè lloc de la taula, amb 26 punts. València, 3 - Mallorca, 0 El València feia 65 partits que no repetia alineació a la Lliga i no li ha anat pas malament. Després d'una primera part per oblidar, un contraatac per la banda esquerra de Vicente que rebutja la defensa del Mallorca l'ha aprofitat Albelda amb l'interior per obrir el marcador. Vicente també ha iniciat la jugada del segon gol. El rebuig del seu xut l'ha aprofitat Villa per fer un dels gols de la jornada. I la golejada l'ha tancat Fábio Aurélio amb l'esquerra, després de la passada d'Aimar. Amb aquesta victòria, el València se situa en zona de Lliga de Campions.